Tarih: 31.05.2021 19:29

Gençlerle bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, İl Müftülüğü Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan faaliyetleri yerinde inceledi. İl Müftüsü Yusuf Akkuş'un refakatinde Gençlik Merkezini ziyaret eden Duman, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce yürütülen gençlik faaliyetlerini yerinde inceleyerek derslere katılan gençlerle bir süre sohbet etti.

Başkan Duman Gençlik Merkezindeki ilk ziyaretinde günlük hayatta da yerini alan “Robotik Kodlama Sistemi” dersine katılarak burada verilen eğitim hakkında bilgi aldı. Daha sonra ebruli sanatı ve ahşap boyama derslerine katılarak öğrencilerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yardımcısı Duman, ziyaretin sonunda yakın döneme kadar yatılı erkek Kur’an Kursu olarak kullanılan Moralibaba Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek gençlik merkezi olarak hizmet vermesi planlanan proje hakkında Müftü Akkuş ile istişarede bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Duman’a teşekkür eden Müftü Akkuş, günün anısına Gençlik Merkezi’nde derslere katılan öğrenciler tarafından yapılan el sanatı ahşap levhayı hediye etti. /SULTAN ŞEHİR/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —