?Gelecek sizlerle gelecek?

?Gelecek sizlerle gelecek?

´Gençlik Sohbetleri´nde Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen Vali Salih Ayhan, ?Gençlerimizin ufukları çok geniş maşallah. Sizlerden hem yönetim tarzımıza aksettirdiğimiz hem de şehrin birçok alanına yönelik çok önemsediğim fikirler al

Vali Salih Ayhan, Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri ile ´Gençlik Sohbetleri´nde bir araya geldi. Üniversite öğrencilerinin Sivas´a dair fikirlerini almak ve şehir kültürü hakkında düşünlerini paylaşmak amacıyla düzenlenen söyleşi, Arkeoloji Müzesi´nde gerçekleştirildi.

Programda konuşan Vali Ayhan, "Gençlerle bir araya gelmek, en anlamlı programlarımızdan biri. Gençlerimizin ufukları çok geniş maşallah. Sizlerden hem yönetim tarzımıza aksettirdiğimiz hem de şehrin birçok alanına yönelik çok önemsediğim fikirler alıyorum. Gelecek sizlerle gelecek" dedi.

Sivas´ın önemli bir şehir olduğunu ifade eden Vali Ayhan, "Sevgili gençler; Sivas, ruhu olan nadir şehirlerimizdendir. Bu ruhu hissettiğinizde Sivas´a dair bambaşka bir pencere açılacaktır. Aşık Veysel´i, Pir Sultan Abdal´ı, Şemsi Sivasi´yi, Nuri Demirağ´ı, Buruciye´yi, Gökmedrese´yi, Divriği´yi görmeden, anlamadan gitmeyin" diye konuştu.

/resimler/2019-3/18/1949369789284.jpg



Anahtar Kelimeler: Gelecek sizlerle gelecek