?Gelecek nesillere nefes olmalıyız?

?Gelecek nesillere nefes olmalıyız?

Yıldızeli´nin Karacaören Köyü´nde düzenlenen fidan dikim etkinliğine katılarak öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturan Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, ?Ağaç sevgisini çocuklarımıza kazandırmamız lazım, temiz bir hava için gelecek nes

Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Yıldızeli Karacaören köy halkı tarafından yapılan davet üzerine ilköğretim okulu öğrencileri ile düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı.

Etkinlik kapsamında köy halkı ve öğrencilerle bir araya gelen Yıldız, fidan dikimine katılan öğrenciler için düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada; ?Ağaç sevgisini çocuklarımıza kazandırmamız lazım,  temiz bir hava için gelecek nesillerimize nefes olmamız gerekiyor. Çocuklarla birlikte olmak ayrıca çok mutlu etti. Çocuklarımızla birlikte ağaç diktik, onlara ağaç sevgisi, toprak sevgisini anlattık. Bu etkinliği düzenleyen okul yöneticilerine, köy halkına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.

 Yapılan törenin ardından köy halkı ile beraber hayvancılık işletmelerini ziyaret eden Yıldız, işletmeler ve köyün tarımsal faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

/resimler/2019-4/15/2233245894696.jpg

 

 /resimler/2019-4/15/2233385113648.jpg