Tarih: 29.09.2023 10:04

Geleceğe umutla bakıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Karaman’da program düzenlendi. MÜSİAD Şube Başkanı Uğur Görgen, programın ardından yaptığı açıklamada “MÜSİAD ailesi olarak, daha büyük hedeflere yürüme konusundaki inancımızla, geleceğe umutla bakıyoruz” dedi. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Uğur Görgen, Karaman’da MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Genel Merkez yönetimi ve şube başkanlarıyla bir araya geldi.

MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, programın ardından yaptığı açıklamada, "Bizler, Genel Başkanımızın öncülüğünde bir araya gelerek iki gün boyunca birçok konu hakkında görüşmeler yaptık. Bugüne kadarki yaptığımız faaliyetlerimizin değerlendirmesini yaparken bundan sonraki atacağımız adımların da planlamasını yaptık.  Ortak yatırım fırsatları, MÜSİAD Ticaret Ofisi çalışmaları, sektör toplantıları, B2B görüşmeleri ve Türkiye’mizin dört bir yanından gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerimizle tanışma ve kaynaşma gibi birçok faaliyetlerimizi yaparak dolu dolu programımızı değerlendirdik. Bu süreçte, alın teri döken, emek harcayan ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin ekonomik büyümesine güç katmaya devam edeceğimizi vurguluyoruz. Birlikte çalışmanın gururunu yaşıyoruz, çünkü milletimizin refahı için birlikte hareket edeceğiz” dedi. 

Görgen, “MÜSİAD ailesi olarak, daha büyük hedeflere yürüme konusundaki inancımızla, geleceğe umutla bakıyoruz. Böylesi güzel programları düzenleyerek bizlere vizyon katan başta Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve ekibine, Karaman’da bizleri evimizde gibi hissettiren Karaman başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice başarılara bir ve beraber imza atacağımıza inanıyoruz!” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —