Tarih: 23.11.2020 19:16

Gecemizi gündüzümüze katacağız

Facebook Twitter Linked-in

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ilçe milli eğitim müdürleri ile bir araya geldi. Sivas Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, şube müdürleri de katıldı. 

Toplantıda konuşan Savaşçı, corona virüs salgını dolayısıyla yüz yüze eğitime yeniden ara verildiğini hatırlatarak, bu süreçte eğitim konusunda daha gayretli ve yoğun bir çalışma temposuna girileceğini söyledi.

Öğrencilerin online eğitimlere katılımını sağlama noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesini isteyen Savaşçı; "Hiçbir öğrencimizin uzaktan eğitim imkanlarından yoksun kalmasını istemiyoruz. O nedenle her birinizden bu süreci takip ederek tüm öğrencilerimizin eğitim alabilmesi için gereken hassasiyeti göstermenizi istiyorum. Gerçekten bugüne kadar öğretmenlerimiz, okul idarecilerimiz ve sizler yoğun bir gayret gösterdiniz ve eğitimde önemli bir başarı yakaladık. Başarıyı bu süreçte de devam ettirmeyi ve artırmayı hedefliyoruz. Gecemizi gündüzümüze katacağız ve ne olursa olsun çocuklarımızın online eğitime katılımını ve en iyi eğitimi almasını sağlayacağız. Çünkü bu ülkenin geleceği bu çocuklar ve bunun sorumluluğu vebali bizim üzerimizdedir" dedi.

Yeni sürece ilişkin Milli Eğitim Bakanlığınca alınan önemli kararları paylaşan Savaşçı, ilçe milli eğitim müdürlerinin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

Savaşçı'nın konuşmasının ardından şube müdürleri sorumluluk alanları ile ilgili konularda bilgilendirmede bulundu.

Toplantının son bölümünde Şube Müdürü Mesut Kaş tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek çalışmalar konusunda sunum yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —