Tarih: 10.04.2023 20:46

Gece Gündüz Çalışacağız

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’nin 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Sivas’tan 3. sırada  aday gösterdiği Rukiye Toy, önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeni dönemde   Sivas'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edecek olan AK Parti milletvekili adaylarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eden Toy, “Tensip buyurarak bu önemli vazifeye şahsımı layık gören Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

ALLAH BİZİ MAHCUP ETMESİN

27. Dönem’de Sivas’ı TBMM’de temsil eden İsmet Yılmaz, Mehmet Habib Soluk ve Semiha Ekinci'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Toy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Yüzyılı; sürdürülebilirliğin, huzurun, başarının, güvenin, istikrarın, üretimin, gücün, bilimin, kalkınmanın, barışın, değerlerin, haklının, şefkatin, gençlerin, istiklalin ve istikbalin yüzyılı olacaktır. Türkiye Yüzyılı milletimizin yeni Kızılelma'sıdır. Bu kutlu yolda bir dava neferi olarak ülkemiz ve milletimiz için gece-gündüz çalışarak vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Allah çıktığımız yolda bizi mahcup etmesin.  Dua ve desteklerinizi bekliyorum” ifadelerine yer verdi. /Sultan Şehir/ 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —