Tarih: 04.08.2014 23:20

Gazetecilerin Kralı’na Saygılarımla

Facebook Twitter Linked-in

Gazetecilerin Kralı’na Saygılarımla

Kimi Gazeteler 1. Yılını, kimileri onlarca yılını kutlar.  Gazetelerin çok okunup “GAZETE” olduğu yılları artık geride bıraktık. Teknolojinin bizlere sunduğu imkânlardan faydalanırken, kendimizi bir anda kokusu çok özel olan Kağıt Baskılardan uzaklaşmış olarak bulduk. Kısacası Dünya genelinde Gazeteler büyük Tiraj kayıplarına uğradılar. Ve çoğu Radikal Gazetesinin son sayısında yaptığı gibi “KÂĞIDIMIZ BİTTİ!”  manşetlerini atarak teknolojik mecburiyetten dolayı Sosyal Medya’ya geçtiklerini açıklamak zorunda kaldılar.

Gazetelerimizin hali bu minvaldeyken, Sivas’ta Naci Yıldız abimiz de tamamen kendi çabası ve Gazetecilik aşkıyla Haftalık olarak çıkarttığı Gazetesini ayakta tutmaya çalışıyor.

Gazetecilik mesleğinin ciddi Erozyonlara uğradığı dönem içerisinde bulunduğumuz günlerde kendi aramızda  “GAZETECİLERİN KRALI” dediğimiz değerli abime ve gazetesine böylesine zor koşullarda nice 5. Yıllar diliyorum. Hepimizin çok sevgiği ve saydığı büyüğümüz olan Gazetecilerin Kralı’na en derin sayrılarımla

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —