Tarih: 08.04.2015 04:28

Fransadaki Sivaslılardan özürlülere destek

Facebook Twitter Linked-in

Fransadaki Sivaslılardan özürlülere destek

Fransadaki Sivaslılar, memleketlerinde yaşayan engellilere destek oldu. Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Fransada yaşayan Sivaslılara teşekkür ederek, öncülük eden Fransa Bourgogne Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı,  Fransa Bourgogne Sivaslılar Birliğine İlimizde ikamet eden engellilere yönelik İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına yapmış olduğu 50 adet akülü engelli aracı ile 2 adet manuel tekerlikli sandalye bağışından teşekkür etti. .

Yardımsever Sivaslılarla bir araya gelen Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı duyarlılığından dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ederek, “Elimizden geldiği kadar bütün imkânlarımızla engelli vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu manada Fransa Bourgogne Sivaslılar Birliği’nin çalışmaları oldukça önemli. Kendilerine böyle hayırlı, anlamlı bir organizasyonda bulundukları için teşekkür ediyor, engellilere yönelik çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Fransa Bourgogne Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine katıklarından dolayı teşekkür ederek, belge verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —