Fotoğrafçılık Kulübü seminer düzenledi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından “Erasmus Proje Yazım Teknikleri Semineri” düzenlendi.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde “Erasmus Proje Yazım Teknikleri Semineri” gerçekleştirildi. Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü tarafından düzenlenen program Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda yapıldı.
Programa Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hülya Kaynar, Fotoğrafçılık Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. İlker Öngel, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Emre Seven ve Öğr. Gör. Adem Demir, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Erasmus Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Emre Seven, “Erasmus Öğrenci Hareketliliği Nedir?”, “Öğrenim ve Staj Programı’nın Şartları Nelerdir?”, “Programa Başvuru Şartları Nelerdir?”, “Erasmus Programına Katılmak Öğrencilere Neler Kazandırır?” gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi.
Öğr. Gör. Adem Demir ise “Avrupa Dayanışma Programı (ESC) Katılım Şartları Nelerdir?” “KA152 Gençlik Değişimi Projelerine Nasıl Başvurulur?” başlıklarında katılımcıları bilgilendirdi.

Seminer soru-cevap kısmının ardından teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi. /SULTAN ŞEHİR/
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Çarşamba 11.3 ° / 0.5 ° Güneşli
- Perşembe 10.6 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 5 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı









