Fatih Erdoğan: "Okumak ve Yazmak En Güçlü Araçtır"
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Ziya Gökalp Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle voleybol oynadı, 5. sınıf öğrencileriyle sohbet etti ve öğretmenlerin görüşlerini dinledi.
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Ziya Gökalp Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında okul bahçesinde beden eğitimi dersi yapan öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, öğrencilerin voleybol oyununa eşlik etti ve onlara başarı dileklerinde bulundu.

Ardından Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yeni öğretim programlarının uygulandığı 5. sınıf öğrencilerini ziyaret eden Erdoğan, öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Kitap okuma ve yazmanın düşünce gelişimi üzerindeki önemine değinen Erdoğan, “Okumak ve yazmak, düşüncelerinizi geliştirmek ve dünyayı daha iyi anlamak için en güçlü araçlardır. Bu alışkanlıklar sayesinde kendinizi daha iyi ifade edebilir, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı daha da artırabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin devamında öğretmenlerle bir araya gelen Erdoğan, öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledi. Öğrenciler için öğretmenlerin rol model olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Onlara; doğruluğu, güzel ahlakı, millî ve manevi değerlerimizi aşılarken, davranışlarımızla, yaşantımızla da örnek olmamız gerekiyor” dedi.

(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli






