Tarih: 01.07.2019 22:33

ESTAŞ´tan personel odaklı yatırım

Facebook Twitter Linked-in

NACİ YILDIZ

2023 hedeflerine hızla devam eden Eksantrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (ESTAŞ), 4 bin metrekarelik idari ve sosyal bina kompleksinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Törene;  Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Sivas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emre Torun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Timuçin, ESTAŞ Genel Müdürü Osman Mavuş ve çok sayıda şirket çalışanı katıldı.

/resimler/2019-7/1/2234026334735.jpg

?ESTAŞ´I TEBRİK EDİYORUM?

I. Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren ESTAŞ´ın yeni idari binası ve sosyal tesislerinin temel atma töreninde konuşan Vali Salih Ayhan, ?Uluslararası alanda başarılarıyla göğsümüzü kabartan, Sivas´ımızın adını dünyaya duyuran ESTAŞ´ı tebrik ediyorum. ESTAŞ Sivas´ımız için çok önemli bir kuruluş. Yöneticilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum? dedi.

/resimler/2019-7/1/2234191960044.jpg

Vali Ayhan´ın konuşmasının ardından edilen dua ile idari ve sosyal bina kompleksinin temeli atıldı.

?PERSONEL SAYIMIZI

ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ?

Törenin ardından gazetemize özel açıklamalarda bulunan ESTAŞ Genel Müdürü Osman Mavuş;  ?Yeni tesisimiz 4 bin metrekarelik bir alanı işgal edecek. İçinde sosyal bina, hizmet içi eğitimde kullanacağımız eğitim sınıfları olacak. Personel sayımızı bildiğiniz gibi hızlı bir şekilde artırmaya devam ediyoruz ama şu anda mevcut alt yapı yeterli gelmiyor. İşçi arkadaşlarımızın soyunacağı, dinleneceği, eğitim alacağı yerleri geliştirmek maksadı ile  böyle bir yatırıma başladık. İnşallah eğitim kısmını bu sene içerisinde bitireceğiz. Diğer kalan tesisleri de önümüzdeki yaza kadar tamamlamış olacağız? diye konuştu.

/resimler/2019-7/1/2234410554261.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —