Tarih: 19.12.2020 13:48

ESTAŞ VİRÜSE RAĞMEN İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Naci YILDIZ

Sivas’ın önemli sanayi kuruluşları arasında başı çeken Eksantrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (ESTAŞ), istihdam sağlamaya devam ediyor. Kam milinin lider firması İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 50 kişiyi işe alacağını duyurdu.

ESTAŞ’tan yapılan açıklamada; “Sivas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikamızda ‘İstihdam Seferberliği’ Destekli İş Başı Eğitim Kursu kapsamında, kursiyer başlangıçlı ‘döküm fabrikası kalıplama’ işinde sürekli çalışmak üzere 50 kişi alınacaktır.  Başvuru ve mülakatlar pandemi nedeni ile online olarak yapılacaktır” denildi.

İlana; Türkiye Cumhuriyeti uyruklu, Sivas’ta ikamet eden, en az meslek lisesi mezunu, 3 vardiya sisteminde ve ağır tehlikeli iş grubunda çalışmasına engel olmayan erkekler başvurabilecek. Adayların son 1 ay içerisinde sigortasının  bulunmamış olması ise aranan bir diğer özellik.

İlana başvurmak isteyen adayların 21-25 aralık tarihleri arasında isim, soy isim, doğum tarihi, mezuniyet ve telefon numarası bilgilerini  0 (850) 304 97 33 numaralı WhatsApp hattına göndermeleri gerekiyor. Başvuru kriterlerini taşıyan ve uygun görülen adaylara, mülakat için online dönüş sağlanacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —