Tarih: 03.10.2024 16:30

ESNAFIMIZIN SORUNLARINI DİNLİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil , Demirciler Odasının Yönetim Kurulu toplantısına katılarak başkan Harun Koç, yönetim ve kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Demirciler Odası yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulunan ve esnafların sorunlarını dinleyen Sesob Başkanı Hakan Demirgil, esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğunu ifade ederek, " Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına seçildiğim günden itibaren her zaman esnafımızın yanında olmaya , sorun ve sıkıntılarını çözmeye gayret gösteriyorum. Her zaman yöneticilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde esnafımıza hizmet ediyoruz. 

Bugünde Demirciler Odası Başkanımız Sayın Harun Koç’un başkanlığında yapılan Demirciler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya misafir olduk.Esnaf teşkilatı olarak başkanlarıyla, yönetim kurulu üyeleri ve esnafıyla büyük bir aileyiz. Yapılan toplantıda bilgi paylaşımında bulunarak yaptığımız çalışmaları anlattık. Yönetim Kurulunda görev alan esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını dineldik. Esnaf teşkilatımız açısından faydalı bir toplantı oldu. İnşallah bu toplantılarımız diğer odalarımızla da devam edecektir. Toplantıda alınan kararların esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Hakan Demirgil ile  bir araya gelmek ve sorunları istişare etmekten mutlu olduklarını dile  getiren Demirciler Odası Başkanı Harun Koç, "Birlik başkanımız Hakan Demirgil her zaman esnafımızı ziyaret edip sorunları dinliyor. Zaman zaman bizleri siyasi partilerimizin yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdürleri ve yöneticileri ile  bir araya getiriyor. Sorunlarımızın çözümünü de  yakından takip ediyor. Bu gün de yönetim kurulu toplantımızda başkanımızı misafir ettik ve istişare de bulunduk. Değerli başkanımız seçildiği günden itibaren her zaman esnaf ve sanatkarımıza yardımcı oluyor, sorunların çözümünde de gayret gösteriyor. Başkanımıza duyarlılığından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Toplantıda Demirciler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri de söz alarak esnafların karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi verdiler. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —