Erdoğan, Mesleki Eğitimdeki Çalışmaları Yerinde İnceledi
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Şehit Üsteğmen Celalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlerle eğitim faaliyetlerini değerlendirdi, öğrencilerle gelecek hedefleri üzerine sohbet etti.
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Şehit Üsteğmen Celalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Okulda yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında idarecilerden bilgi alan Erdoğan, öğretmenler odasında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve eğitim-öğretim süreçleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Erdoğan, eğitim kalitesinin artırılması için destek mesajları verdi.

Ziyaretinin devamında sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, sınıf öğretmenlerinden öğrencilerin akademik durumları hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerle gelecek hedefleri üzerine fikir alışverişinde bulunan Erdoğan, akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve kültürel değerlerimizi hayatlarına yansıtmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Cuma 5 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 10.4 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 11.5 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı









