ENGELLER KALKTI

ENGELLER KALKTI

Geçtiğimiz yıl başlayan Engelsiz Üniversitesi projesinde sona gelindi. Üniversitede ki engelli öğrenci ve öğretim görevlilerine yönelik başlatılan proje genişletilerek vatandaşlara da hizmet verir hale getirildi. Çalışmaların yeni eğitim öğretim sezonu ön

ENGELLER KALKTI

Geçtiğimiz yıl başlayan Engelsiz Üniversitesi projesinde sona gelindi. Üniversitede ki engelli öğrenci ve öğretim görevlilerine yönelik başlatılan proje genişletilerek vatandaşlara da hizmet verir hale getirildi. Çalışmaların yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde tamamen bitirilmesi planlanıyor.

Cumhuriyet Üniversitesi yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Engelli öğrenci ve vatandaşlar için projelerini hazırlayan Cumhuriyet Üniversitesi, kampüs içerisinde Engelsiz Üniversite Projesi´ni tamamlama noktasına geldi. Engelli öğrenci ve vatandaşların Cumhuriyet Üniversitesi´nden daha iyi faydalanmalarına yönelik yapılan çalışmalarda sona gelindi. Okulların açılmasıyla projeyi tamamlayacak olan Cumhuriyet Üniversitesi, yeni eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte engelli öğrenci ve hastanede tedavi olan vatandaşlara büyük kolaylık sağlamış olacak. Geçtiğimiz yıl startı verilen ve ilk etapta engelli öğrenci ve öğretim görevlilerine yönelik çalışma başlatan Cumhuriyet Üniversitesi, kampüs içerisinde ki tüm dersliklerden lavabolara kadar değişiklik yaptı. Projeyi genişleten ve hastane içerisinde de uygulamaya başlatan Cumhuriyet Üniversitesi, kısa sürede çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışma ile birlikte Cumhuriyet Üniversitesi´nde okuyan öğrenci, görevliler, öğretim üyeleri ve vatandaşlar engelli projesinden yararlanmaya başladı. Öte yandan Cumhuriyet Üniversitesi diğer projelere de önemli miktarda bütçe ayırdı. Mevcut hastanenin bir takım ihtiyaçlarını karşılamak ve yenilemek için çalışmalar yapan üniversite yönetimi 1 milyon 500 bin TL´lik ödenek ile önemli bir mesafe katetti.



Anahtar Kelimeler: ENGELLER KALKTI