Tarih: 13.11.2015 06:31

Ekinci´den teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Ekinci´den teşekkür

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci teşkilata teşekkür etti.

Seçim öncesi Genel Merkez tarafından atama ile görevlendirilen ve seçim süresince başarılı bir çalışma sergileyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, düzenlediği Kaynaşma Programında kadın kolları yöneticileri ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Programda teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi vererek gönüllü çalışan üyelere övgüler yağdırdı.

Genel seçimden zaferle çıkmanın gururunu yaşayan Kadın Kolları Başkanı Ekinci zaferi kutlama adına önceki dönem kadın kolları başkanı Şadiye Öztürk ile Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun resmi olan pastayı birlikte kestiler.

Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinciye teşekkür eden Öztürk; bir evin temeli vardır, birde üst katları vardır. Temelini biz attık, üst katları Semiha hanım tamamlıyor, gerçekten bu ekip çok başarılı oldu, bu seçimde çok çalıştık. Hepinizi başta Semiha Hanım olmak üzere kutluyorum, emeğinize ve yüreğinize sağlık, başarılarınızın devamını diliyoruz, dedi. Konuşmalarına devam eden Öztürk; İnşallah Başkanımızı mecliste de görürüz, duamız ve dileğimiz bu olsun, bundan sonrada meclis kutlaması yaparız; dedi.

Program sonunda konuşan Kadın Kolları Başkanı Ekinci ?Öncelikle hepinize seçim sürecindeki çalışmalarınızdan dolayı ve bugün bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun, inşallah bu programlarımızın devamı gelecek, hepinizin emeğine sağlık, yüreğine sağlık diyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —