Eğitimde İlk Yarı Değerlendirildi, İkinci Dönem Planları Masaya Yatırıldı
Sivas’ta merkez okul müdürleri, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı birinci dönemi değerlendirmek ve ikinci dönem projelerini planlamak için Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan başkanlığında toplandı.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Merkez Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı, Sivas Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve il merkezindeki okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, birinci dönemde yürütülen proje ve çalışmalar değerlendirildi, geçtiğimiz günlerde Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında yapılan il müdürleri toplantısında alınan kararlar ile ikinci dönemde yapılacak projeler görüşüldü.
Ayrıca toplantının sonunda birim amirleri, alanlarıyla ilgili soruları yanıtlayarak okul müdürlerine yol gösterici bilgiler sundu. Eğitim yöneticileri, ikinci dönemde hedeflenen çalışmaların planlamasını tamamlayarak yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.
- Pazartesi 20.3 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 21 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




