Tarih: 20.05.2024 13:38

Eğitim Danışmanı Dr. Cengiz Tavukçuoğlu Sivas'ta.

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, dijitalleşme ve yenilikçilik konusundaki hızlı ilerlemelerin, iş dünyasını ve yaşam tarzımızı derinden etkilemeye başladığını belirterek bu değişimlere ayak uydurmanın bir seçenek değil aynı zamanda bir zorunluluk haline geldiğine vurgu yaptı.

Genç nesillerin, teknoloji ve inovasyon konularında daha fazla eğitilmesi ve desteklenmesi gerektiğini söyleyen Başkan Özdemir, Oda olarak iş dünyasının bu dönüşüme adapte olması ve avantajlarından faydalanması için çeşitli projeler ve çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. 

Başkan Zeki Özdemir konuşmasının devamında, Gençlerin dijital becerilerini geliştirmelerine ve girişimci ruhlarını beslemelerine yardımcı olmak amacıyla işinin uzmanı hocalarımızı davet ediyoruz. Avrupa günü dolayısıyla Cengiz Tavukçuoğlu hocam Teknoloji ve İnovasyon konularında eğitim verecek. Kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 

Eğitim Danışmanı Dr. Cengiz Tavukçuoğlu ise, bu etkinliği düzenlediği için Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nı kutlayarak, Teknoloji ve İnovasyon başlıklı interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

Programa katılan girişimciler ve girişimci olmaya hazırlanan gençler, bu tür etkinliklerin motivasyonlarını artırdığını belirterek “projelerimizi hayata geçirebilmemiz için gereken cesareti ve beceriyi kazanmamızı sağlayan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —