Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube’den Uluslararası Kısa Film Başarısı
Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube’nin hazırladığı “Keşiş Yengecinin Kabuğunda” adlı film, Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Kısa Film Yarışması’nda ikincilik ödülü kazandı.
Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube, eğitim temalı sanatsal üretim alanında önemli bir başarıya imza attı. Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Kısa Film Yarışması’na katılan ekip, “Keşiş Yengecinin Kabuğunda” adlı filmle ikincilik ödülüne layık görüldü.

Eğitim teması çerçevesinde hazırlanan film; anlatım dili, teknik başarısı ve verdiği mesajla jüri üyelerinin beğenisini topladı. Yarışmada elde edilen derece, hem Sivas’ın kültür ve sanat hayatına katkı sunması hem de eğitim alanındaki farkındalığın artırılması açısından önemli bir başarı olarak değerlendirildi.

Filmin yapım sürecinde görev alan ekipte; Görüntü Yönetmeni M. Enes Şahin, Yardımcı Yönetmen Mehmet Akif Kömürcü, Kamera Operatörü Ahmet Can Aydın, Boom Operatörü Abdulvahit Aydoğdu, Kurgu ve Ses Tasarımı M. Emin Çırçır, Renk Düzenleme Ahmet Can Aydın ve Yaratıcı Danışman Fazlı Kip yer aldı.
Yetkililer, projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarını tebrik ederek, eğitim ve sanat odaklı çalışmaların artarak devam etmesinin önemine dikkat çekti.

- Cuma 17.4 ° / 4.2 ° Güneşli
- Cumartesi 19.1 ° / 5.1 ° Güneşli
- Pazar 18.8 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





