Tarih: 11.08.2014 05:21

Düğünden Önce Oy Kullanmaya Gittiler

Facebook Twitter Linked-in

Düğünden Önce Oy Kullanmaya Gittiler

Sivas’ta dünya evine giren Burcu Erdoğan (31) ve Akif Korkmaz (31) çifti, cumhurbaşkanı seçimi için düğünden önce oy kullanmaya gitti

İRFAN ÖZŞEKER

Sivas’ta dün akşam düzenlenen törenle hayatlarını birleştiren Erdoğan ve Korkmaz, düğün salonuna gitmeden önce Yenişehir’de bulunan Yenişehir Anadolu Lisesi’ne geldi. Yenişehir Mahallesinde oturan gelin Burcu Erdoğan gelinlikle geldiği 1298 nolu sandıkta oy kullandı. Sandık görevlileri ve oy kullanmak için okula gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören gelin ve damat alkışlar eşliğinde oy kullandı. Kabine tek başına giren gelin Burcu Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra oy pusulasını damat Akif Korkmaz ile birlikte sandığa attı.

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan gelin Erdoğan, düğünlerinin Türkiye için önemli bir güne denk gelmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu belirterek “Düğün telaşı arasında vatandaşlık görevi olan oy kullanmayı da unutmadık. Düğünümün, ülkemiz için önemli bir güne denk gelmesi bizim için ayrı bir mutluluk oldu” şeklinde konuştu.

Damat Akif Korkmaz ise, ilk kez halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandıklarını belirterek "Cumhurbaşkanı seçimi için biz de sandığa gittik. Çok mutluyuz. Ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Gelin ve damat oylarını kullandıktan sonra alkışlar eşliğinde okuldan ayrıldılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —