Tarih: 03.09.2014 07:06

Dostluk İçin Hazırlıklar Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Dostluk İçin Hazırlıklar Başladı

Kırmızı beyazlı ekip, 6 Eylül Cumartesi günü FC Prıshtına ile yapacağı dostluk maçının hazırlıklarına start verdi

Spor Toto Süper Lig’in 1. Haftasında Gaziantepspor’a kendi sahasında 2 – 1 yenilen ve ardından 1 günlük izin yapan Sivasspor, dün kulup tesislerinde toplanarak hazırlıklara başladı.

Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

CARLOS UYARILARDA BULUNDU

Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Roberto Carlos, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapıp uyarılarda bulundu. Antrenman esnasında da Roberto Carlos’un futbolcularına sık sık taktikler ve uyarılar yaptığı görüldü.

Antrenman top kapma, pas çalışması, düz koşu ve çift kale maçla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlerden kaçmadı.

DOSTLUK MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Türkiye A Milli Takımının bugün Danimarka ve 9 Eylül’de Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında karşılaşacağı İzlandı maçlarından dolayı lige verilen arayı değerlendiren Sivasspor Kosova’da FC Prıshtına ile dostluk maçı yapacak. 6 Eylül Cumartesi saat: 17.00’da başlayacak olan karşılaşma Kanal 58 televizyonundan canlı yayınlanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —