Tarih: 20.08.2021 21:15

DOSTLARI BİLGİN BAŞKANI YALNIZ BIRAKMADI

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in kalp krizi geçirerek vefat eden annesi Sultan Bilgin bugün Kangal’ın Alacahan köyünde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen cenaze töreniyle toprağa verildi. Defin işleminin ardından kendisine ve ailesine iletilen taziyeleri kabul eden Başkan Bilgin, "Cenazemize uzaktan yakından dualarıyla katılarak acılı günümüzde yanımızda olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

KÖY MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Baro Başkanlığı,  Milletvekilliği, Adalet Bakan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunduktan sonra 31 Mart 2019’da gerçekleştirilen seçimlerde Sivas Belediye Başkanlığı görevine seçilen Avukat Hilmi Bilgin’in annesi Sultan Bilgin (71) dün kalp krizi geçirerek vefat etti. Bilgin’in cenazesi bugün Kangal’ın Alacahan köyünde cuma namazına müteakiben emekli müftü Ahmet Akgül tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

DEVLET ERKANI TÖRENE KATILDI

Kısa süre içerisinde ilimize kazandırdığı projelerle gönülleri fetheden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i bu acılı gününde Sivaslıların yanı sıra devlet erkanı da yalnız bırakmadı. Sultan Bilgin’in cenaze törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdulhamid Gül, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un yanı sıra Sivas Valisi Salih Ayhan, Yozgat Valisi Ziya Polat, bakan yardımcıları ve bürokratlar, Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreteri Seyfi Han, milletvekilleri, belediye başkanları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Keskin, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizler de Sultan Şehir Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Bilgin ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz. /SULTAN ŞEHİR/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —