Destici: “Sanal ortamda sel felaketi yönetilmez”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İmamoğlu’nu eleştirerek telefonla afet yönetilemeyeceğini söyledi.

GÜNDEM 13.07.2022 17:17:00 5010 0
Destici: “Sanal ortamda sel felaketi yönetilmez”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Sivas’ta il teşkilatı bayramlaşma programına katıldı. Burada partililere hitaben konuşan genel başkan, seçimlere kendi partilerinin amblemi altında gireceklerini belirterek, “Biz önümüzdeki seçimlerde inşallah Büyük Birlik Partisi olarak yine Cumhur ittifakı ile seçimlere gireceğiz. Ama bu sefer Büyük Birlik Partisi kendi adı, kendi amblemi ve kendi adayları ile sahada olacak. Her zaman olduğu gibi inanıyorum ki Sivas’ta buna öncülük edecek, liderlik edecek ve inşallah Büyük Birlik Partisi güçlü bir durumda mecliste yerini alacaktır” dedi.

EYT yıl sonunda çıkacak

Destici, EYT’nin yılsonuna kadar çıkartılmasını umut ettiklerini belirtip, “İnşallah önümüzdeki dönem meclis açıldığında, Büyük Birlik Partisi olarak zaten başından beri takipçisi oyduğumuz, inşallah emeklilikte yaşa takılanların mağduriyeti giderilene kadar da bu işin peşinde olacak ve inşallah 2023 Ocak’ından önce de bunu çıkartmayı ümit ediyorum” dedi.

“Sel felaketi telefonla yönetilmez”

Destici, sel felaketlerinin sanaldan telsizle yönetilemeyeceğini vurgulayarak, “Ülkemizin belli bölgeleri, sel, heyelan ve su taşkınları yaşıyor. Birçok bölgemiz ve ilimiz bundan zarar görüyor. Bu afetleri yaşayan bölgelerimizdeki vatandaşlarımıza şahsım ve camiam adına bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Tabi çok duyarlı yöneticilerimiz var, İçişleri bakanımız gibi, çevre bakanımız gibi, diğer ilgili bakanlarımız gibi, AFAD başkanımız gibi, onların çalıştığı ekipler gibi, jandarmamız gibi. Ama bunların yanında çok aymaz, vurdumduymaz, kendi yönettiği yeri sel götürse adam ‘tatil benim hakkım’ deyin her ne zaman sel olsa, ne kadar kar tipi olsa bakıyorsunuz adam bir gün kayakta, bir gün bodrumda, bir gün başka bir yerde. Bunu doğru görmüyoruz. Bu yanlıştır. Hangi kurumu yönetiyorsanız yönetin, bir afet oluyorsa olmanız gereken yer makamınızda görevinizin başıdır. Telefonla, sanal ortamda sel felaketi yönetilmez. İşte yönetilirse de sonucu bu olur. Daha bir ili yönetemeyenlerin parlatılarak sanki Türkiye’yi yönetecekmiş gibi algı oluşturanlara da bu iyi bir ders oldu” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)

Sivas Ticaret Borsası’ndan İl Emniyet Müdürü Alaağaçlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

SİVAS BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE 50 ÇOCUK İŞİTME CİHAZINA KAVUŞTU…

Özdemir'den Sigorta Haftası mesajı

Yıldız: “Sivas önemli bir değerini kaybetti”

ŞEHİT ŞEYDA YILMAZ PARKI DUALAR İLE AÇILDI…

SİVAS’IN 40 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

“İsrail – Rum işbirliği bölgemiz için ciddi bir tehdittir”

Ezgi ve Sefa, dünya evine girdi

STSO’dan Sivas’a Yatırım Hamlesi

SİVAS’IN 40 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR;

Sivas Bisiklet Turu Düzenlendi

  • Cumartesi 24.6 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 23.6 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.3 ° / 9.5 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 7 7 0 0 17 21
2.TRABZONSPOR A.Ş. 8 5 1 2 7 17
3.FENERBAHÇE A.Ş. 7 4 0 3 7 15
4.GÖZTEPE A.Ş. 7 3 0 4 8 13
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 3 12
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 7 3 1 3 2 12
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 7 3 2 2 -2 11
8.TÜMOSAN KONYASPOR 6 3 2 1 4 10
9.HESAP.COM ANTALYASPOR 8 3 4 1 -4 10
10.CORENDON ALANYASPOR 7 2 2 3 1 9
11.KASIMPAŞA A.Ş. 7 2 3 2 -1 8
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 7 2 3 2 -2 8
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 6 1 2 3 0 6
14.İKAS EYÜPSPOR 7 1 4 2 -6 5
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 8 0 3 5 -12 5
16.GENÇLERBİRLİĞİ 7 1 5 1 -5 4
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 7 1 6 0 -9 3
18.KOCAELİSPOR 7 0 5 2 -8 2