DEMİRYOLU İŞÇİLERİ ?KÜTÜK´LE YOLA DEVAM? DEDİ

DEMİRYOLU İŞÇİLERİ  ?KÜTÜK´LE YOLA DEVAM? DEDİ

Demiryol-İş Sendikası Sivas Subesi´nin 11. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Murat Kütük bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu.

NACİ YILDIZ

Demiryol-İş Sendikası Sivas Subesi´nin 11. Olağan Genel Kurulu Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Murat Kütük yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Kendisine desteğini esirgemeyen tüm üyelere teşekkür eden Başkan Kütük, 3´üncü kez başkan seçildiğini anımsatarak, ?Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Daha yapacak çok işimiz var. Sivas´ın önemli kuruluşlarından olan TÜDEMSAŞ´ın yapılacak olan yeniliklerle daha fazla ivme kazanmasını istiyoruz. Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren inşaatının bir an evvel sonlandırılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz? dedi.

Gerçekleştirilen genel kurulun ardından Demiryol-İş Sendikası Sivas Subesi´nin Yönetim Kurulu listesi şu şekilde oluştu: Şube Başkanı Murat Kütük, Şube Sekreteri Ahmet Çakmak, Mali Sekreter Kemal Uzman,  Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Yurtsever, Yönetim Kurulu Üyesi Hidayet Güler.

 /resimler/2019-1/28/2010325334070.jpg