Demirgil’den Gazetemize Teşekkür Belgesi

Demirgil’den Gazetemize Teşekkür Belgesi

Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’a teşekkür belgesi takdim etti.

Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, pandemi sürecinde teyit edilmiş bilgilerle kamuoyunu bilgilendiren Sultan Şehir Gazetesine teşekkür belgesi takdim etti.

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK)  Sivas İl Temsilcisi, Sivas Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı  ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’a teşekkür eden Başkan Demirgil, “Koronavirüs sürecinde halkımızı bilgilendirme konusunda üzerine düşen sorumluluk ve görevi layıkıyla yerine getirdiniz. Biz de sizlere bu sürece verdiğiniz ve halen vermekte olduğunuz katkılardan ötürü teşekkür edelim istedik” dedi.

İlimizde pandemi döneminde Sivas Belediyesi ile birlikte ortak bir çalışmaya imza atarak sanayide çalışanlara 10 bin adet maske dağıttıklarını hatırlatan Demirgil, “İnşallah el birliğiyle bu virüsü yeneceğiz Tedbiri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim” çağrısında bulundu.

Demirgil’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız ise teşekkür belgesinden ötürü Demirgil ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. /Sultan Şehir/