"Dedikoduların Sivasspor’a hiçbir faydası yok"
Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, “Kulübe emek vermeden, taşın altına elini koymadan yapılan dedikoduların ve boş eleştirilerin Sivasspor’a hiçbir faydası yoktur. Bugün laf üretme değil, birlik olup mücadele etme günüdür" dedi.
Şehrimizin ortak değeri ve en önemli markası olan Sivasspor’un olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Vali Yılmaz Şimşek, il protokolü, delegeler, kulüp üyeleri ve Sivasspor sevdalılarının katılımıyla düzenlenen programda divan kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.
Genel kurulda konuşan Başkan Uzun, başarılarıyla Sivas’ın adını Türkiye’ye ve dünyaya duyuran Sivasspor’un sadece bir futbol kulübü değil, bu şehrin ortak sevdası olduğuna vurgu yaptı.

Takım üzerinden sürekli konuşup eleştiri yapan ancak sorumluluk alma noktasında ortada görünmeyen çevrelere de tepki gösteren Başkan Uzun, “Kulübe emek vermeden, taşın altına elini koymadan yapılan dedikoduların ve boş eleştirilerin Sivasspor’a hiçbir faydası yoktur. Bugün laf üretme değil, birlik olup mücadele etme günüdür. Sivasspor sahipsiz değildir, hep birlikte koca bir şehir olarak Sivasspor’umuza sahip çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Mustafa Eken: “STSO’nun asıl sahibi üyelerimizdir”
TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sivas TSO Heyeti Sırbistan’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e KGK Medya Dergisi Takdim Edildi
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Cuma 26.7 ° / 13.3 ° Güneşli
- Cumartesi 24.8 ° / 12.8 ° Güneşli
- Pazar 26.6 ° / 14.1 ° Güneşli






