Cumhuriyet Üniversitesi’nde Yeni Personel Görevine Başladı
İş Gücü Uyum Programı kapsamında istihdam edilecek personel, Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül ile bir araya geldi. Şengönül, personele başarı dileklerinde bulunarak görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı birimlerde, İş Gücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek yeni personel için tanışma toplantısı düzenlendi. Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ün yanı sıra, Genel Sekreter Prof. Dr. Yüksel Aydın, Rektör Danışmanı Özdemir Yalçın ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Adem Ayık da katıldı.

Noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlenen personel, görevlerine başlamadan önce Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül ile tanışma fırsatı buldu. Şengönül, yaptığı konuşmada yeni personelin görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, üniversite bünyesinde üstlenecekleri sorumluluklarda başarılar diledi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda, personelin sorularını yanıtlayan Şengönül, üniversitenin işleyişi, kurum kültürü ve çalışma koşulları hakkında bilgi verdi. Katılımcılarla sohbet eden Şengönül, üniversitenin sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda bir aile ortamı olduğunu vurguladı.

Toplantı, personelin üniversiteye uyum sürecine destek olmak ve kurumsal aidiyet bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirildi.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.4 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 9.9 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





