Coşkun,temayülde oy kullanan STK `lara teşekkür etti.

Çalışmaları ve temposuyla dikkatleri üzerinde toplayan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Coşkun, AK Parti Genel Merkezi`nin kararıyla düzenlenen STK Temayülü`nde de samimi diyalogları ile öne çıkan isimlerden oldu.

SİYASET 24.03.2015 17:39:44 1821 0
Coşkun,temayülde oy kullanan STK `lara teşekkür  etti.

Coşkun,temayülde oy kullanan STK `lara teşekkür  etti. 

Çalışmaları ve temposuyla dikkatleri üzerinde toplayan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Coşkun, AK Parti Genel Merkezi`nin kararıyla düzenlenen STK Temayülü`nde de samimi diyalogları ile öne çıkan isimlerden oldu.

STK Temayülünü, AK Parti`nin katılımcı demokrasiye verdiği önemin bir göstergesi olarak gördüğünü söyleyen Dr. İbrahim Coşkun, bu uygulamadan dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Öğrencilik yıllarından beri birçok dernek,vakıf ve teşkilatlar içinde aktif yer alan, bir kısmının kurucu başkanlık görevini üstlenen Coşkun, demokrasinin dinamikleri olarak gördüğü STK`ların görüşlerinin her zaman kendisi için önem arz ettiğini ifade etti. Mecliste Sivas`ı temsil etmesi halinde, STK`lar ile sürekli istişare halinde olacağını, talep ve şikayetlerini, toplumun nabzını bildirdikleri için, daima göz önünde bulunduracağını da belirten Coşkun , ``Bugüne kadar üstlendiğimiz her işte olduğu gibi, talip olduğumuz görevin hakkını vermek adına, çıkmış olduğumuz bu yolda da çok çalışıyoruz, çalışacağız. Gönlünü Sivas`a, emeğini Sivaslılara vermiş biri olarak daima takdir ve dualarını kazandığım halkımıza, bundan böyle daha faydalı hizmetler sunmak için, Yeni Türkiye, Yeni Sivas, Yeni Anayasa heyecanıyla hizmete talip oldum. STK`lara yapmış olduğum ziyaretlerde ve STK temsilcileriyle düzenlediğimiz yemekli toplantıda bizlere çizdikleri vekil profiline uygunluğum ve vermiş oldukları destek temayülden iyi bir netice alacağımın işaretidir diye düşünüyorum. Öğrencilik yıllarımdan beri STk`larda aktif rol alan, birçoğunun kurucu üyesi, bir kısmının başkanı olarak hizmet veren biri olarak temayülde oy kullanan STK başkanı ve yönetim kurulu üyelerimize  katılımları ve destekleri için teşekkür ediyorum.`` şeklinde konuştu. 23 Mart`ta Ankara`da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın da iştiraki ile yapılan Kızılay Kongresi`ne, Kızılay delegesi olarak davetli olduğunu; ancak aynı gün STK temayülü olmasından dolayı Kongreye katılamaığını da dile getiren Coşkun, çalışmalarının kendi adına 7 Nisan`a, AK Parti adına 7 Haziran`a kadar devam edeceğini açıkladı.

Yorumlar (0)

(VİDEOLU HABER) 2026 YILI YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

SİVAS’TA AFET KONTEYNERİ UYGULAMASI BAŞLADI…

Çolak Selo’dan Özbelsan Genel Müdürü Kantar’a Sivasspor teşekkürü

Sivas’ın Geleceği İçin Güç Birliği

Sivas Kent Konseyi Başkanı A. Necip Günaydın’ın Atatürk’ün Vefatının 87. Yıl Dönümünde Yayınladığı Anma Mesajı

Dünya Şampiyonu Sporcumuz Afra Kılınç’a Tebrik Ziyareti

Orhan Altuğ yaşamını yitirdi

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

  • Salı 4.5 ° / -2.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.4 ° / 0.7 ° Güneşli
  • Perşembe 13 ° / 3.4 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7