Tarih: 22.03.2015 09:38

Coşkun`dan durmak yok yola devam

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti`nin çalışmalarıyla dikkat çeken ve geçmişteki hizmetlerini referansı olarak gösteren aday adayı Dr. İbrahim Coşkun, dün gerçekleşen Kentsel Dönüşüm Projesi İmza  Töreni`ne ve Gençlik Kolları Kongresi`ne katıldı.

Dün ilk olarak, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi`nde Bakanlarımızdan İsmet Yılmaz ve İdris Güllüce ile  Sivas Valisi Alim Barut ve Belediye Başkanımız Sami Aydın`ın da iştirak ettiği Kentsel Dönüşüm Projesi İmza Töreni`ne katılan Dr. İbrahim Coşkun, Yeni Sivas için ilk adımın atılmış olduğunu belirtti. Sivas`ın artık tabularını yıkma, geçmişten bu yana Sivas`ın üzerinde oynanan oyunlarla takılmak istenen zincirlerin kırılma zamanı geldiğini söyleyen Coşkun, Yeni Türkiye vizyonunda, Sivas`ın hakettiği prestije kavuşacağını ve Yeni Sivas`ın bölge içinde bir cazibe merkezi olarak yer alacağını ifade etti. Dr. İbrahim Coşkun, Türkiye`nin her alanda göstermiş olduğu gelişmeyi ve kazanmış olduğu ivmeyi Sivas`ın da yakalayabilmesi için, yeni parlamento döneminde Sivas`a pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini savunarak, mecliste olması halinde bu pozitif ayrımcılığı sağlamak için çalışacağını dile getirdi.

Bakan ve Sivas milletvekilleri ile öğle yemeğinde de birarada olan Dr. İbrahim Coşkun, ardından Sivas Ticaret ve Sanayi Odası`nda düzenlenen 4. Geçlik Kolları Olağan Kongresi`ne katıldı. Murat Toraman`ın yaşı gereği görevini Burak Kuruçay`a devrettiği kongrede, Bakan İsmet Yılmaz ve İdris Güllüce ile Belediye Başkanı Sami Aydın da konuşma yaptı. Yeni Gençlik Kolları Yönetimi`nin de belirlendiği kongrenin ardından Suşehri`nden gelen Kadın Kolları Başkanı Nuran Gönel ve Gençlik Kolları`ndan gelenleri misafir eden Coşkun yeni başkan Burak Kuruçay ve Gençlik Kolları Yönetimi`ne başarı dileklerini iletti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —