Tarih: 13.03.2015 14:27

Coşkun, çalışkanlığı ile göz dolduruyor…

Facebook Twitter Linked-in

Coşkun, çalışkanlığı ile göz dolduruyor…

AK Parti aday adayları içerisinde, hem geçmişteki başarılı hizmetleriyle, hem de adaylık sürecindeki kamuoyuna yönelik farklı çalışmalarıyla dikkat çeken Dr. İbrahim Coşkun, mülakat için gittiği Ankara`dan döner dönmez, seçim çalışmalarına yeniden hızlı bir başlangıç yaptı.

Sivas’a döndükten sonra medya ve basın organlarına ziyaretler düzenleyen Dr. İbrahim Coşkun gazetemizi de ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

8 Mart Pazar günü Sivas Meydanı`nda Sivaslılarla görüşmek ve hanımların Dünya Kadınlar Günü`nü kutlamak üzere açtığı stantta hemşerileriyle bir araya gelen ve aynı gün kendisine destek için meydana gelen Genç Yiğidolar ile Sivasspor maçında olan Coşkun, ertesi gün Ankara`da yapılacak mülakat için, gün boyu kendisine duaları ile destek veren hemşerilerinden aldığı enerjiyle gece Ankara`ya yolculuk ettiğini söyledi. Ankara`daki mülakatın gayet sıcak bir ortamda gerçekleştiğini  söyleyen Coşkun, daha çok, oldukça kuvvetli olan cv`si üzerinde durulduğunu belirtti. Temayülden sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında da iştirak ettiği bir program için iki günlüğüne gittiği İstanbul`dan döndükten sonra da taze bir heyecanla, daha hızlı bir tempoyla çalışan Coşkun, mülakatın da kendisine ayrı bir ivme kazandırdığını dile getirerek; `` Bundan sonraki süreçte kamuoyuna yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Allah`ın izniyle, sıkılmadık el, göz göze gelmediğimiz yüz, girmediğimiz kalp bırakmayacağız. Amacımız Sivas`ta yaşayan herkese ulaşabilmek ve hepsinin sevgisini kazanmış olarak, onların dualarıyla adaylık listesinde hayırlısıyla yer alarak Sivas’ımızı mecliste en iyi şekilde temsil etmek .`` dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —