Çiftci, Hafik'te temaslarda bulundu

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, Hafik'te öğretmen ve okul idarecileri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 6.09.2024 14:58:00 973 0
Çiftci, Hafik

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, Hafik'te öğretmen ve okul idarecileri ile bir araya geldi. Çiftci, Personel Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişim ve Eğitim Daire Başkanı Kadir Kaplan ve Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Hafik Şehit Âdem Çelik Anadolu Lisesi ve Hafik Atatürk Ortaokulunda görev yapan öğretmen ve okul idarecileri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Hafik Şehit Âdem Çelik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahit Yıldız da hazır bulundu. İlçenin eğitim durumu ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıkları hakkında bilgi alan Çiftçi, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının hayırlı olmasını dileyen Çiftçi, "Uyum haftası ile birlikte çocuklarımız okulla buluştular. 9 Eylül'de ise ilk ders zilimiz çalacak. Hepimiz heyecanla çocuklarımızın okul koridorlarını şenlendireceği o güzel günü bekliyoruz" dedi.

Millî Eğitim Bakanlığınca eğitim sisteminin daha yüksek standartlara ulaşması ve bireyden aileye, aileden topluma, toplumdan millete ve bütün insanlığa uzanan eğitim süreçlerinin niteliğinin artırılması için Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin oluşturulduğunu belirten Çiftçi, bu kapsamda hazırlanan öğretim programlarının en iyi şekilde uygulanabilmesi için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi. 

Öğretmenlerin istek ve gayreti olmadan hiçbir çalışmanın başarıya ulaşamayacağına vurgu yapan Çiftci, "Öğretim programlarımız, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında, okul öncesi (anasınıfı); ilkokul 1, ortaokul 5; ortaöğretim hazırlık ve 9’uncu sınıf düzeyinde uygulanacaktır. Hem ders kitaplarımızın, hem de EBA platformlarımızın bu süreçte etkin bir şekilde kullanılmasını istiyoruz." İfadelerini kullandı.

Okul-aile iş birliğinin önemine de vurgu yapan Çiftci, "Velilerimizin okulla bağını güçlendirmeli, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için tüm bu çalışmaları el ele vererek sürdürmeliyiz." dedi.

Anahtar Kelimeler: Çiftci Hafik' temaslarda bulundu
Yorumlar (0)

Başkan Özdemir, Demirağ OSB’yi Türkiye’nin Sanayi Merkezlerine Tanıtacak

Sivas’ta “Beyaz Yürüyüş”

Sivas TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

( VİDEOLU HABER) SİVAS BELEDİYESİ’NİN YENİ EVLİLERE ÇEYİZ DESTEĞİ SÜRÜYOR…

VİDEOLU HABER - Üretici Kadınlar Ve İkinci El Eşya Pazarı Açıldı...

KOBİ Tanımı Güncellendi, STSO Başkanı Zeki Özdemir'den değişikliğe destek

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan Sivas Ticaret Borsası’na Ziyaret

Sivas’ta Kaldırım İşgallerine Karşı Sıkı Denetim!

Başkan Uzun’dan Kızılırmak Kanalındaki Palplanş Uygulamasına Yakından İnceleme

Sivas İl Genel Meclisi’nden 2025 Yatırım Programına Tam Destek

Sivas Valisi Şimşek’ten Sokak Hayvanlarına Anlamlı Ziyaret

SBTÜ Akademisyenleri ve Sivas Sanayicileri El Ele: Üniversite-Sanayi İş Birliğinde Yeni Dönem Başladı

  • Pazartesi 25.4 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Salı 25.2 ° / 23 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 22.4 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Göztepe 2 1 0 1 3 4
6.Trabzonspor 1 1 0 0 1 3
7.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
8.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
9.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
10.Kayserispor 0 0 0 0 0 0
11.Beşiktaş 0 0 0 0 0 0
12.İstanbul Başakşehir 0 0 0 0 0 0
13.Kasımpaşa 1 0 1 0 -1 0
14.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Eyüpspor 1 0 1 0 -3 0
17.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0