Tarih: 31.07.2015 10:11

Çift İdmanla Hazırlanıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Çift İdmanla Hazırlanıyorlar

Yiğidolar, yeni sezon hazırlıkları için gittiği Hollanda kampında günde çift idman yaparak lige bomba gibi hazırlanıyorlar. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları nezaretinde çalışan Yiğidolar´ın yeni sezonda başarılı olması bekleniyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda da sürdürüyor.

Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları nezaretinde günde çift idmanla hazırlıklarına devam ediyor.

Düz koşu, açma, germe ve kondisyon çalışması yapan Medicana Sivassporlu futbolcuların kampta hırslı ve istekli oldukları belirtildi.

Öte yandan 2. etap kampında Teknik Direktör Sergen Yalçın´ın antrenmanı zaman zaman durdurup futbolculara uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

TARAFTARLAR TAKIMDAN ÜMİTLİ

Hollanda da yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla yapan Medicana Sivassporlu futbolcular yeni sezon için taraftara ümit verdiler. Antrenmana giden gurbetçi taraftarlar takımın su sezonki çalışmasından ümitli olduklarını söyleyerek; ?Takımımız geçen sezonla karşılaştırdığımız zaman bu sezon daha iyi çalışıyorlar. Gerçekten başarılı ve hırslı bir şekilde hazırlanıyorlar. Biz gurbetçi Sivaslılar olarak bu sene takımımızdan ümitliyiz. Gerçekten hocamızın da tecrübeleri sayesinde hazırlıklar son sürat ilerliyor. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur? dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —