CHP’DE TEMEL DÖNEMi

CHP İl Başkanı Ahmet Turan Temel; “Sivas’tan ikinci milletvekilimizi çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi içimizdeki yarışlar olmasa biz zaten ikinciyi çıkarırız.” dedi.

SİYASET 13.01.2015 05:18:42 1795 0
CHP’DE TEMEL DÖNEMi

CHP’DE TEMEL DÖNEMi

CHP İl Başkanı Ahmet Turan Temel; “Sivas’tan ikinci milletvekilimizi çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi içimizdeki yarışlar olmasa biz zaten ikinciyi çıkarırız.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’na Ahmet Turan Temel atandı. Mevcut Yönetimde il başkan yardımcısı olarak görev yapan Temel, İl Başkanı olarak hedeflerini gazetemizle paylaştı. CHP’nin Sivas’ta önemli bir potansiyelinin olduğunu belirten Temel, öncelikli hedefinin Sivas’tan iki milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi. CHP olarak 2015 seçimlerine birlik ve beraberlik içerisinde, sıkı bir çalışma temposu uygulayarak hazırlanacaklarını belirten Temel, şu ifadeleri kullandı: Devamı 5’te...  “İl Başkan Yardımcısıydım zaten. Mevcut yönetimde de benim ismim geçti. Arkadaşlar oyladılar, yönetimde kabul etti ve biz buraya atanmış olduk. Tabi önümüzdeki süreç zor bir süreç partimiz açısından. Hem ön seçim var milletvekili adaylarımız yarışacak, arkasından da genel seçim var. Coğrafya büyük, bazı ilçelerimizde Gölova’da, Doğanşar’da halen teşkilatımız yok onları kurmaya çalışıyoruz. Mevcut boşalmış İlçelerimiz var. Zara’da İlçe Teşkilatı yoktur onu halletmeye çalışıyoruz. Önümde büyük sorunlar bekliyor beni ama rahatlıkla bunları çözeceğimi biliyorum. Çünkü örgütün içinden gelen biriyim, yıllardır bu partideyim.” Parti yönetimde bazı değişiklikler olabileceğini belirten Temel, özellikle İl Başkan Yardımcısı olarak çalışmak istediği bazı isimler olduğun söyledi. Temel; “İl yönetimimizde değişiklik olmayacak. Sadece İl Başkan Yardımcılarımız da değişiklik olacak. Sekreterimiz devam edecek. Ama uygun bulduğum birkaç arkadaşımı il başkan yardımcısı olarak değerlendireceğim. Eğitim eksiğimiz vardı onu gidermeye çalışacağız. O yüzden bir emekli hocamız var onu düşünüyorum. Mevcut yönetimden de çalışabileceğim sevdiğim arkadaşlarım var, İl Başkan Yardımcılığı yapmamışlardı. Onları değerlendireceğim. Ama bunları içimizde huzursuzluk çıkarmadan yapacağız.”

“İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

CHP’nin Sivas’ta ki milletvekili sayısını ikiye çıkarmayı hedeflediklerini belirten İl Başkanı Temel, partisinin kentte bu potansiyelinin bulunduğunu belirtti. Bu hedefi gerçekleştirmek için sıkı bir çalışma temposu uygulayacaklarını belirten Temel, “Biz Sivas’tan ikinci milletvekilimizi çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi içimizdeki yarışlar olmasa biz zaten ikinciyi çıkarırız. Bu çalışmalar için daha değişik bir formül geliştireceğiz. İl Genel Meclisi üyelerimizle ön seçim çalışmalarında kesinlikle taraf olmayacağız. Merkezde yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Çünkü o yarış sırasında takdir edersiniz ki bu iş hem emek hem para işi. Hem emeğini hem parasını harcıyor adaylarımızın hepsi. Onlar üye bazlı çalışacaklardır. Biz ihmal etmeyelim diyoruz bu arada 8 tane seçilmiş il genel meclisi üyemiz var. Onlarla şehir için de çalışacağız ve yönetim olarak da elimizden geleni yapacağız. Elimizden gelen ne varsa ikinci milletvekili çıkarmak için yapacağız. Bu dönem öyle olacak benim için bir taş daha koyabilirsem benim için ne mutlu.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler: CHP’DE TEMEL DÖNEMi

Aksa Doğalgaz’dan dev yatırım

Uzun: “Küçük bir mola verdik”

Sivas Valiliği’nden Kene Uyarısı: KKKA Tehlikesine Karşı Dikkatli Olun

Kardeşler’e yürüdüler

"Gençlik Konseri"nde kulakların pası silindi

SİVAS, ‘GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞTU

Hayırlı olsun

MÜSİAD yeşil Sivas için el ele verdi

Öğrencilerden Şimşek’e ziyaret

Uzun: "Gençlerimizle gurur duyuyoruz"

Canikligil, Sivas Hizmet iş Sendikası için göreve talip…

Ey Türk gençliği!

  • Çarşamba 17.8 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 28 1 5 56 89
2.Fenerbahçe 34 25 3 6 52 81
3.Samsunspor 34 18 10 6 13 60
4.Beşiktaş 34 16 7 11 20 59
5.İstanbul Başakşehir 34 16 12 6 7 54
6.Eyüpspor 35 14 13 8 4 50
7.Göztepe 34 12 11 11 10 47
8.Trabzonspor 34 12 11 11 11 47
9.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
10.Kasımpaşa 34 11 10 13 0 46
11.Kayserispor 34 11 12 11 -11 44
12.Antalyaspor 34 12 14 8 -22 44
13.Rizespor 34 13 17 4 -10 43
14.Gazişehir Gaziantep 34 12 15 7 -5 43
15.Alanyaspor 34 10 15 9 -10 39
16.Bodrum FK 34 9 16 9 -13 36
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59