Tarih: 14.05.2020 10:44

CHP’den 430 aileye yardım kolisi

Facebook Twitter Linked-in

Naci YILDIZ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanlığı, ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak sıkıntıya düşen vatandaşlar için harekete geçti.

Parti yöneticilerinin ve duyarlı partililerin destekleriyle İl Başkanlığı koordinesinde ilimizde bulunan 430 aileye yardım kolisi ulaştırıldı.  Bu süreçte yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren CHP İl Başkanı Yılmaz Coşkun, hayırseverlere teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Yılmaz Coşkun, “Dünyayı ve ülkemizi esir alan kovid-19 nedeniyle ilimizde de ekonomik sıkıntılar ciddi boyutlara ulaşmıştır. Bir çok iş yeri kapanmış, eleman çıkartmış ve insanlar geçim sıkıntısı yaşamaya başlamıştır. Bu süreçte İl Başkanlığımıza yüzlerce insan yardım talebinde bulunmuştur. Bu taleplere sessiz kalmamız mümkün değildi. Genel Merkezimiz, il örgütümüz, yöneticilerimiz, milletvekilimiz, merkez ilçe başkanımız, ilçe başkanlarımız ve yöneticileri kadın ve gençlik kollarımız ile duyarlı partililerimizin katkıları ile Sivas merkez ve ilçelerimizde 430 aileye yardım kolisini ulaştırdık. Destek devam ettiği sürece önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz. Bu sıkıntılı dönemde maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederim. Baş başa vermeyince taş yerinden kalkmazmış. Hayırlarınız kabul olsun” dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —