CHP teşkilatı esnafı dinledi

CHP teşkilatı   esnafı dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Sevtap Haspolat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe yönetimi, esnaf ziyaretinde bulundu. Haspolat ve beraberindekiler esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

Haspolat, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada,  “Sahalardayız. Yollarda, caddelerde, sokaklarda esnaflarımızın yanındayız. Çarşı-pazar meydanlardayız. Seçime kadar değil her zaman esnafımızın kapısını açmaya, hal hatır sormaya, alışverişlerimizi onlardan yapmaya devam edeceğiz. Biz bu şehri seviyoruz. Esnafımıza güveniyor ve destekliyoruz. Hem sorunlarını dinliyor hem de merhabamızla, sohbetimizle bir nebze de olsa moral vermeye çalışıyoruz. Gittiğimiz her dükkânda, açtığımız her kapıda, ekmeğinin derdinde olan güler yüzlü esnafımızı gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Emek ve alın teri ile kazanılan, muhabbetle demlenen bir bardak çay ikramını onlarla birlikte yudumlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaret ettiğimiz tüm esnaflarımıza bizleri nazik kibar ve güler yüzlü karşılamalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: teşkilatı esnafı dinledi