CHP heyetinden Sultan Şehir’e ziyaret

CHP heyetinden Sultan Şehir’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun, yönetim kurulu ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun, yönetim kurulu ile birlikte Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Temsilcisi, Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı ve Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’ı ziyaret etti.

“GAZETE PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

11 yıldır “Sivas’ın renkli yüzü, güçlü sesi” sloganıyla yayım hayatını sürdüren Sultan Şehir Gazetesi’ni yakından takip ettiğini ifade eden İl Başkanı Coşkun, “İlimizin sorunlarını gündeme getiren ve her daim çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulması noktasında emeğini esirgemeyen Naci Yıldız’ın şahsında gazete personeline teşekkür ediyorum” dedi.

DEVAMLI NABIZ TUTUYORUZ

Örgüt çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Coşkun, “Sürekli sahadayız. Esnaflarımızı, sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Devamlı nabız tutuyoruz. İnşallah omuz omuza iktidara yürüyeceğiz” dedi.

YILDIZ, BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Temsilcisi, Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı ve Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’ı ise CHP İl Başkanı Coşkun ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi. /Sultan Şehir/



Anahtar Kelimeler: heyetinden Sultan Şehir’ ziyaret