CEZAEVİNDE KORKUNÇ CİNAYET

Sivas’ta namus için eşi Metin Avcı tarafından cezaevinde boğazı kesilerek öldürülen, 29 yaşındaki Leyla Avcı’nın, eşinin cezaevindeki masraflarını karşıladığı öğrenildi

YAŞAM 21.03.2015 05:27:49 2663 0
CEZAEVİNDE KORKUNÇ CİNAYET

CEZAEVİNDE KORKUNÇ CİNAYET

Sivas’ta namus için eşi Metin Avcı tarafından cezaevinde boğazı kesilerek öldürülen, 29 yaşındaki Leyla Avcı’nın, eşinin cezaevindeki masraflarını karşıladığı öğrenildi

Avcı’nın cenazesini almak için Sivas’a gelen yakınları genç kadının en son eşinin dişlerini yaptırmak için istediği 500 lirayı dişinden tırnağından artırarak ve bir kısmını borç alarak Metin Avcı’ya gönderdiğini söyledi.

Sivas E Tipi Kapalı Cezaevinde ziyarete geldiği hükümlü eşi Metin Avcı tarafından boğazı kesilerek öldürülen 3 çocuk annesi Leyla Avcı’nın (29) cenazesi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Malatya’da ikamet eden Avcı’nın yakınları, sabah saatlerinde kente gelerek, otopsi ve cenaze işlemlerinin tamamlanmasını bekledi. Otopsi’nin tamamlanmasının ardından cenazeyi teslim alan aile Avcı’nın cenazesini Sivas Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ile defin için Malatya’ya götürüldü. Avcı’nın Malatya Şehir Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

MEYVE BIÇAĞI İLE EŞİNİN BOĞAZINI KESTİ

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün aile görüşü sırasında yaşandı. Eşi ile zorla ilişki yaşadığı iddiasıyla amcasının oğlunu öldürdüğü ve bu yüzden 2010 yılında hüküm giydiği öğrenilen Metin Avcı’nın eşi ile yalnız kaldığı ilk anda cinayeti işlediği öğrenildi.

Cezaevi’ndeki ‘Pembe Oda’ olarak bilinen ve “Hükümlü ve Tutukluların Ödüllendirilmesi Hakkında Yönetmelik” kapsamında özel aile görüşünün yapıldığı odada eşi ile yaklaşık 3 saat baş başa kalan Avcı’nın yönetmelik gereği cezaevlerinde bulunan ucu kesik küçük meyve bıçağı ile cinayeti işlediği ileri sürüldü. Bu arada Eşi Leyla Avcı’nın boğazını keserek hayatına son veren Metin Avcı’nın kolları ve bileklerini keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. İddiaya göre; olay bir süre sonra gelerek görüşün bittiğini haber vermek isteyen gardiyanların odadan ses gelmemesi üzerine içeriye girmesi ile ortaya çıktı. 3 Çocuk annesi Leyla Avcı, olayda hayatını kaybederken, Metin Avcı kısa süren tedavisinin ardından sorguya alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

EŞİNE O BAKIYORDU…

Eşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Leyla Avcı’nın cenazesini teslim almak için Sivas’a gelen yakınları, Avcı’nın içine kapanık, sessiz, sakin ve fedakâr bir eş olduğunu söyledi. Genç kadının bu şekilde ölmeyi hak etmediğini belirten yakınları Leyla Avcı’nın çalışıp, dişinden tırnağından artırarak sürekli eşine para gönderdiğini söyledi.

Kısa süre önce eşinin dişlerini yaptırmak için Leyla Avcı’dan 500 lira para istediğini belirten genç kadının yakınları, “O eşinin bu isteğini de yerine getirmek için çalıştı çabaladı ve o parayı gönderdi. Kocası için her türlü fedakârlığı yaptı” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: CEZAEVİNDE KORKUNÇ CİNAYET
Yorumlar (0)

Meclisi toplantısında yapılan gençlik ve spor yatırımlarını anlattı.

STSO, Üyelerini Sahte Belge Riskine Karşı Bilinçlendiriyor

(VİDEOLU HABER) 2026 YILI YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

SİVAS’TA AFET KONTEYNERİ UYGULAMASI BAŞLADI…

Çolak Selo’dan Özbelsan Genel Müdürü Kantar’a Sivasspor teşekkürü

Sivas’ın Geleceği İçin Güç Birliği

Sivas Kent Konseyi Başkanı A. Necip Günaydın’ın Atatürk’ün Vefatının 87. Yıl Dönümünde Yayınladığı Anma Mesajı

Dünya Şampiyonu Sporcumuz Afra Kılınç’a Tebrik Ziyareti

Orhan Altuğ yaşamını yitirdi

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

  • Salı 4.5 ° / -2.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.4 ° / 0.7 ° Güneşli
  • Perşembe 13 ° / 3.4 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7