Cennet Çiçekleri ödüllendirildi
Sivas İl Müftüsü Hasan Limon, çevrim içi düzenlenen “Cennet Çiçekleri” programında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. 7 yıldır süren proje kapsamında bu yıl 120 öğrenci yarışmalara katıldı.
Sivas İl Müftüsü Hasan Limon, Sivas Çimento Camii tarafından düzenlenen çevrim içi “Cennet Çiçekleri” sohbet programına katıldı ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Yaklaşık 7 yıldır “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında gerçekleştirilen programın bu yılki ayağına 120 öğrenci katıldı.

Ödül töreni, Sivas İl Müftülüğü İhramcızade Hafız Mehmet Altuntaş Yatılı Erkek Kur’an Kursu Konferans Salonu’nda yapıldı. Törene İl Müftüsü Hasan Limon’un yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Mehmet Koç, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilmi Ataseven, müftülük personeli, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan İl Müftüsü Hasan Limon, çocukların toplumun geleceği olduğunu vurgulayarak, dini değerler altında öğrencileri bir araya getiren din gönüllüleri Turan Arslan ve Seyit Muhammed Kılıç ile velilere teşekkür etti.

Çimento Camii İmam Hatibi Turan Arslan, “Cennet Çiçekleri” adıyla 7 yıldır çevrim içi sohbetler düzenlediklerini belirterek, bugüne kadar yaklaşık bin 500 öğrencinin programa katıldığını ifade etti. Programda yarışmalar, şiir okumaları, namaz sureleri ve manalarının ezberlenmesi, hadis ezberleme ile Hz. Peygamber’in ve sahabenin hayatı gibi konular işlendi. Ayrıca “Rabbimiz’den mektup var” sloganı altında vatan ve bayrak sevgisi gibi farklı başlıklarda öğrencilere farkındalık kazandırıldı.
Etkinlik, dereceye giren öğrencilerin tebrik edilmesi ve ödüllerinin İl Müftüsü Hasan Limon tarafından verilmesiyle sona erdi.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Perşembe 12.3 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 11.8 ° / 1.8 ° false
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli






