Tarih: 08.09.2015 06:18

Caddeler yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

Caddeler yenileniyor

Sivas Belediyesi, şehir merkezindeki bazı cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor.

Bir süre önce Hoca Ahmet Yesevi Caddesi´nde 50. Yıl Kavşak´tan itibaren başlatılan kaldırım düzenlemesi, ışıklandırma ve ağaçlandırma çalışmaları Fevzi Çakmak Caddesi´nde tamamlanarak asfalt çalışması başlatıldı.

Çalışmaları Özbelsan Genel Müdür Vekili Şaban Kaya ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, belirlenen cadde ve sokaklarda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Bölgede asfalt çalışmalarına da başladıklarını vurgulayan Başkan Aydın, çalışmaların tamamlanması ile birlikte cadde ve sokakların tekrar Sivas´ın kullanımıan sunacaklarını kaydetti

Başkan Aydın yaptığı açıklamada, ?Altyapısıyla parsel bağlantılarıyla bir bütün olarak bu çalışma gerçekleşti? diyen Başkan Aydın, ?Sivas´ın ihtiyaç duyulan caddelerinde ve yollarında asfalt çalışmalarını yaparken altyapıdaki eksiklikleri de gidermeyi hedefliyoruz. Bu caddelerimiz istenilen oranda canlılığı yakalamış değil, bu çalışmalar sonucunda yürüyüş ve yol aksaklarıyla birlikte inanıyorum ki ticari yoğunluk, insan yoğunluğunda istenilen seviyeye ulaşacaktır.? ifadelerine yer verdi.

Bölge esnafı ve Cami-i Kebir Mahallesi Muhtarı Şükrü Yazıcılar, Başkan Aydın ve ekibine teşekkür ederek yapılan çalışmanın bölgeyi canlandıracağını, modern bir üst yapı çalışmasıyla vatandaşların daha çok ilgi göstereceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —