Tarih: 09.04.2022 10:17

BORSA YÖNETİCİLERİ ZARA VE İMRANLI İLÇESİNDEKİ ÜYELERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Zara M. Habip Soluk Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına; Zara Kaymakamı Meriç Dinçer, Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, Zara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vahap Şener, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Zara eski Belediye Başkanı Seyit Ahmet Pala, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Zara ve İmranlı ilçesinde bulunan borsa üyeleri katıldı.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, yemek sonrasında yaptığı konuşmasında “İftar sofraları tüm insanlar arasında kardeşlik ve dostluğun gelişmesine, birliğimizin güçlenmesine vesile olan çok önemli buluşma mekânlarıdır. Pandemi dolayısıyla iki yıldır iftar programlarına ara vermiştik. Bugün ise burada siz değerli üyelerimiz ile iftar programında bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Zara Kaymakamı Meriç Dinçer ise; “Ramazanın aslına uygun bir iftar programı vesilesi ile bir araya gelmiş bulunuyoruz. Programımızı organize eden borsamıza öncelikle teşekkür ediyorum. Bizleri Ramazan ayına kavuşturan Rabbim inşallah Ramazan Bayramına da kavuştursun. Sadece Sivas merkezde değil de ilçelerimizde de bu tarz organizasyonlar olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

İftar yemeğinin sonunda Başkan Hastaoğlu, Zara Kaymakamı Meriç Dinçer, Belediye Başkanı Fatih Çelik, Belediye eski Başkanı Seyit Ahmet Pala, Esob Başkanı Vahap Şener ve Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek’e tablo hediye etti. İlçe protokolü, borsa yöneticileri ve Zara ilçesindeki borsa üyeleri görüş alışverişinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —