Borsa Başkanı, Anadolu ÜPAK toplantısına katıldı

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Karakaya, Kayseri Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anadolu ÜPAK Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

GÜNDEM 21.12.2025 19:06:00 1170 0
Borsa Başkanı, Anadolu ÜPAK  toplantısına katıldı

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Karakaya, Kayseri Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anadolu ÜPAK Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.  Karakaya, “Tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik konuların ele alındığı toplantının, bölgesel iş birliğine katkı sunmasını temenni ediyoruz” dedi. 

 

Anadolu Ürün Piyasası Aracı Kurumu (Anadolu ÜPAK), stratejik yönetim kurulu toplantısını Kayseri’de gerçekleştirdi. Kayseri Ticaret Borsası Başkanı ve Anadolu ÜPAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Bağlamış’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda tarım ticaretinin lider isimleri bir araya geldi.

Polatlı Ticaret Borsası ve Anadolu ÜPAK Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu başkanlığında toplanan heyet, tarımsal ticaretin dijitalleşmesi ve üreticinin küresel pazardaki rekabet gücü üzerine kritik kararlar aldı.

Kayseri Ticaret Borsası’ndaki bu dev zirveye Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya, Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Anadolu ÜPAK Genel Müdürü Yavuz İnce katılım sağladı.

Toplantıda, lisanslı depoculuktan ürün ihtisas borsacılığına kadar tarım piyasasının geleceğini ilgilendiren pek çok stratejik konu masaya yatırıldı. Borsa başkanları, Anadolu çiftçisinin alın terinin modern piyasa koşullarında değer kazanması ve ticaretin şeffaf bir zeminde büyümesi için atılacak adımları detaylandırdı. İstişarelerle geçen oturumda, Anadolu ÜPAK’ın aracı kurum olarak piyasalardaki etkinliğinin artırılması ve borsalar arası koordinasyonun güçlendirilmesi hedeflendi.

Toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Borsa Başkanı Karakaya, “Tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik konuların ele alındığı toplantının, bölgesel iş birliğine katkı sunmasını temenni ediyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)

Özbelsan Genel Müdürü Kantar, Sivas esnafıyla güçlü bağlar kuruyor

Özdemir: Uluslararası İş Birlikleri Stratejik Öneme Sahip

(VİDEOLU HABER) Türk dostu Lord Hussain’den KGK’ya özel medya oturumu

CHP Heyetinden Sivas Ticaret Borsası’na Nezaket Ziyareti

Vali Şimşek Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Sivas Valiliği Himayesinde Sevgi Evlerinde Kızak Etkinliği Düzenlendi

Özçoban: Sivasspor’da Transfer Yasağı Bitiyor, Şehir Maça Kenetlenmeli

Başkan Adem Uzun’dan Yiğidolara Tribün Daveti

Özdemir’den Kamu Yatırımları İçin Teşekkür Mesajı

Deveci: Şanlı Türk Bayrağı Ebediyen Göklerde Dalgalanacaktır

Karasu: Özel Sektörde Sendikalaşma Neredeyse Bitirildi

(VİDEOLU HABER) CAN DOSTLAR SON ANDA KURTARILDI.

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° false
  • Cuma 2.5 ° / -1.3 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi 1.7 ° / -0.2 ° Yoğun kar yağışlı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9