Tarih: 02.08.2016 19:18

Bocce´de Yaz Kursu Tam Gaz Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Bocce´de Yaz Kursu Tam Gaz Devam Ediyor

Engellilere yönelik spor faaliyetleri kapsamında ilimizde Sivas Gençlikspor Paralimpik Bocce antrenörü Şefika Kaygusuz tarafından Bocce yaz kursu çalışmaları devam ediyor

SPOR SERVİSİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaz döneminde hayata geçirilen ?İl Spor Merkezleri Yaz Dönemi Çalışmaları´ devam ediyor.

Bu kapsamda engellilere yönelik spor faaliyetlerinin de devam ederken, Sivas Gençlikspor Paralimpik Bocce antrenörü Şefika Kaygusuz tarafından Bocce çalışmaları da sürüyor.

4 Eylül spor salonunda Bocce yaz kursu tam gaz devam ederken, sporcuların da bir hayli istekli ve hırslı oldukları gözlemlendi.

ANTRENÖR KAYGUSUZ: ?PERFORMANSLARDAN

GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM?

Sivas Gençlikspor Paralimpik Bocce antrenörü Şefika Kaygusuz yaptığı açıklamasında, yaz kursunun tam gaz sürdüğünü söyledi. Kaygusuz, şunları dile getirdi; ?Tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Paralimpik Bocce yaz kursu çalışmaları devam ediyor. Sporcularımızla hafta içi yaptığımız program dahilinde yaz kursumuzu son sürat durmaksızın sürdürüyoruz. Yaz okulundaki sporcularımızın performansından gerçekten çok memnunum. Çalışmaları ara vermeden tam gaz sürdüreceğiz.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —