Tarih: 03.02.2015 16:49

“BİZE YOL GÖSTERİN”

Facebook Twitter Linked-in

“BİZE YOL GÖSTERİN”

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Dağüstü, Sağlık İşleri Müdürü Abdurrahman Güney, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Tahsin Akar ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Öktem ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız ile bir araya gelen Özaydın ve birim müdürleri, faaliyet alanlarındaki konularla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Sivas’taki basın kuruluşlarını ziyaret ederek, yapılacak ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Yardımcısı Özaydın, “bana bağlı olan birimlerle ilgili 2015’te bir proje geliştirdim. Birim müdürlerimle görsel ve yazılı basını ziyaret ederek onlarla hasbıhal etmek, görüş ve önerilerini almak, bizlerin yapacağı şeyleri anlatmak ve ilerleyen zaman içerisinde de yaptığımız faaliyetleri sizlerle paylaşmak maksadıyla bu ziyaretlere başladık. Her ay zaten ekibimle bir araya geliyorum. Aynı zamanda tüm çalışanlarımızla 2-3 ayda bir kahvaltıda bir araya gelip görüş alışverişinde bulunuyoruz. 2015 yılında bu düşüncelerle yola koyulduk.” ifadelerini kullandı.

“BİZE YOL GÖSTERMENİZİ İSTİYORUZ”

Basının önemine dikkat çeken Özaydın, olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açık olduklarının altını çizdi. Özaydın; “Her zaman sizin olumlu veya olumsuz tenkitiniz bizim için yol gösterici olacak. Nerede sıkıntı çekiyoruz, nerede hata yapıyoruz bunların gündeme gelmesini istiyoruz. Sizden de bu anlamda tenkitlerinizi bekliyoruz. Bize yol göstermenizi istiyoruz. Amacımız Sivas’ımıza el birliği ile hizmet etmek.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz Sahibi Naci Yıldız ise,  “İstişare etmek her zaman için çok önemli. Bu doğrultuda basın kuruluşlarına yönelik yaptığınız ziyaretlerin de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizler de Sivas’ın yararına olan her türlü çalışmanın yanında ve destekçisiyiz. Tabii ki var ise olumsuzluklar bunları da gündeme getireceğiz, ama yapılan güzel çalışmalara da gazetemizde yer vereceğiz, veriyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —