BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞURUZ

BİZ ESERLERİMİZLE   KONUŞURUZ

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Alibaba Mahallesinde seçim ofisi açıldı. Burada konuşan Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, "Biz ancak eserlerimizle konuşuruz" dedi.

Alibaba Mahallesinde seçim ofisi açılışına katılan Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, “Ceketini asacak çivisi olmayanların polemiklerine, algı operasyonlarına verecek hiçbir cevabımız yok. Biz ancak eserlerimizle konuşuruz, hizmetlerimizle konuşuruz” dedi.

 

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Alibaba Mahallesinde seçim ofisi açıldı. 

Ofis açılışına Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Milletvekili Rukiye Toy ve Hakan Aksu, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay ve teşkilat mensupları katıldı. 

Seçim ofisi  mitingleri aratmayan bir kalabalıkla açıldı. Ofis açılışında konuşan Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, önümüzdeki seçimlerden de zaferle çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi. 

Az konuşacaklarını ve kendileri adına konuşacak eserler üretmeye devam edeceklerini belirten Bilgin, “Ceketini asacak çivisi olmayanların polemiklerine, algı operasyonlarına verecek hiçbir cevabımız yok. Biz ancak eserlerimizle konuşuruz, hizmetlerimizle konuşuruz. Cumhurbaşkanımızın bize ‘Çalışacaksınız, milletin gönlüne gireceksiniz, milletin gönlünü kazanacaksınız’ talimatı var. Biz gönüller kazanmaya geliyoruz” dedi. 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Seçim irtibat bürosunun açılışına katılan vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay  ise “Eser ve hizmet siyasetiyle şehrimize yeni projeler kazandırmak için durmak yok yola devam” açıklamasında bulundu. 

 



Anahtar Kelimeler: ESERLERİMİZLE KONUŞURUZ