Tarih: 22.02.2016 21:00

BİR YASTIKTA 60 YIL?

Facebook Twitter Linked-in

BİR YASTIKTA 60 YIL?

Belediye Başkanı Sami Aydın´ın eşi Yurdagül Aydın, 60 yıllık evlilikleri süresince birbirlerine hep destek olan yaşlı çifti evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın´ın da katıldığı ziyarette, 81 yaşındaki Ayşe Erol ile 88 yaşındaki Ömer Erol çifti, ihtiyarlık döneminde de birbirlerine olan sevgileri ve saygıları ile genç çiftlere örnek olacak bir hayatı paylaşıyor.

88 yaşındaki Ömer Erol, bir kamu kuruluşundan emekli olmuş. Ayşe Nine ve Ömer Dede, 60 yıllık evlilikleri süresince,  çocuklarına iyi bir terbiye ve eğitim imkânı sağlamışlar. Çocukları, eğitimlerini tamamlamış ve meslek sahibi olmuşlar. Onlar da kendi hayatlarını kurtaran çocuklarını evlendirdikten sonra baş başa kalmışlar. Çocukları onları yalnız bırakmıyor. Her zaman anne ve babalarına maddi ve manevi destek oluyorlar.

Belediye Başkanı Sami Aydın´ın eşi Yurdagül Aydın ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Ayşe Nine ve Ömer Dede ile bir süre sohbet ederek onlara sağlık ve afiyet temennisinde bulundular.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —