Bilgin’den sağlıkçılara iftar ikramı

Bilgin’den sağlıkçılara iftar ikramı

Sivas Belediyesi, yaşadığımız zorlu süreçte ailelerinden, sevdiklerinden fedakârlık ederek büyük bir özveriyle görev yapan yaklaşık bin sağlık çalışanına iftarlık ikramında bulundu.

Naci YILDIZ

Sivas Belediyesi, yaşadığımız zorlu süreçte ailelerinden, sevdiklerinden fedakârlık ederek büyük bir özveriyle görev yapan yaklaşık bin sağlık çalışanına  iftarlık ikramında bulundu. Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi, Numune Hastanesi ile Medicana hastanesinde görev yapan hekim ve sağlık çalışanları, nazik davranışından ötürü “gönül belediyeciliği” ile hizmet eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür etti.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Bilgin, "Sağlık çalışanlarımızı unutmamız mümkün değil. Vatandaşlarımızın iyileşmesi noktasında kendi hayatlarını riske atarak gece gündüz demeden çalışan değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sivas'ta çok şükür ki; iyileşen hasta sayımız, vaka sayısını geçmiş durumda. Bu da bizler için sevindirici bir haber. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.