BİLGİN, TOBB SİVAS GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NA KONUK OLDU

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

GÜNDEM 23.02.2024 15:07:00 1120 0
BİLGİN, TOBB SİVAS GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NA KONUK OLDU

Seçim çalışmaları kapsamında sektör buluşmalarına devam eden Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu ile proje ve hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Hazırbulan, “Seçim döneminde Belediye Başkan adaylarıyla bir araya geliyoruz. Bugün Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin konuğumuz. Yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verecekler. Davetimize katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda söz alan Başkan Bilgin, “Devrim niteliğinde eserler kazandıran, hizmet ve eser siyasetini ön plana alan, algı yerine eserleri ön plana çıkaran, polemik yerine çok çalışmayı esas alan bir siyasi anlayışın mensubu olarak milletin karşısındayız. Sivas’a kazandırılan eserler noktasında da gerek milletvekilliğimiz döneminde gerekse Belediye Başkanlığımız döneminde sahada olan, irade koyan bir ekibin içeresindeyiz.” diye konuştu.

“ORTAK AKIL VE İSTİŞAREDEN VAZGEÇMEDİK”

“5 yıl önce Belediye Başkan odayı olduğumuzda en çok kullandığımız kelimeler katılımcı, hesap verilebilir ve şeffaf bir anlayışla şehre hizmet etmekti” diyen Başkan Bilgin, “Katılımcılığı sağlama noktasında birçok toplantı yaptık. Sizlerin de bulunduğu çok sayıda STK ile TSO Meclisi ile 5 yıllık süreçte 4 defa bu salonda hesap verdik. 5 yılın hesabını, her yıl bittiğinde Kasım, Aralık meclisinde buraya gelerek anlattık. Katılımcılığı önemsedik. Hesap verilebilirliği önemsedik. Asla ve asla ortak akıl ve istişareden vazgeçmedik. Çünkü Sivas, hepimizin şehri… Bu şehir sadece bir kişinin, bir grubun hayaline, ufkuna bırakılacak kadar küçük bir şehir değil. Bunu yapabilmek, ortaya koymak idareciye bağlı, biz ne yaptığımızı nasıl yapacağımızı biliyoruz. Özgüvenimiz var, temsil ettiğimiz siyasi misyon olarak da yönetim anlayışı olarak da ‘ben yaptım oldu, ben bilirim’ anlayışında olmadık. Bu şehre dair hayali olan, projesi olan herkesi sürece dâhil ettik.” ifadesini kullandı.

 “ANKARA’NIN GÜCÜNÜ SİVAS’A TAŞIDIK”

Başkan Bilgin “Ankara’nın gücünü Sivas’a taşıyacağız dedik. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere her konuda bakanlarımızın ve hükümetimizin büyük desteğini gördük ve bu destekle birlikte bugün ‘söz verdik yaptık’ dediğimiz tüm eserlerimizi şehrimize kazandırdık. Bu eserlerin kazandırılmasında aslında Ankara’nın gücü vardı. Belediyeler kaynak oluşturma noktasında daralırsa Ankara’ya doğru projeler götürüp projeyi çıkaramazlarsa sadece İller Bankası’ndan gelecek bütçe ile yapabilecekleri hizmetler sınırlıdır. Personelinin maaşını öder, günlük cari giderler noktasında esnafla yaptığı alışverişi öder, onun dışında devasa projenin altına girme imkânı olmaz. Ama doğru projeyi, doğru zamanda, doğru yerlere götürerek destek alabilirseniz, şehre büyük hizmetler kazandırabilirsiniz. Bir amacımız var, bir derdimiz, bir sevdamız var. Kavgamızın da sevdamızın da mücadelemizin de temelinde Sivas’a hizmet etmek var. Bizim temsil ettiğimiz anlayış, işgal ettiğimiz koltukları makam olarak görmüyor. Millete hizmet etmenin amacı olarak görüyor. Görevler bir gün geçecek, bitecek, günün sonunda güzel işler yaptılar, şehre değer katacak işler yaptılar, yanlışları engellediler, iyi çalıştılar diyen insanların sayısını artırırsak kendimizi o zaman başarılı göreceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)

SİVAS İTFAİYESİ, HATAY’DAKİ ORMAN YANGINLARINA DESTEK VERİYOR

( VİDEOLU HABER ) SİVAS BELEDİYESİ’NDEN YENİ EVLENEN ÇİFTLERE 20 BİN TL DESTEK

Özçoban'a Sivasspor Başkan Vekilliği Görevi

Sivas’ta İmam Hatip Okulları Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Konteynerler dezenfekte edildi

MÜSİAD Sivas’a övgü

SİVAS ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

SİVASSPOR’A HER ZAMAN DESTEK VEREN BURAK ÖZÇOBAN YÖNETİMDE YERİNİ ALDI

Yukarı Tekke’de çalışmalar başlıyor

Sivas Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı Yenilendi

Atatürk’ün Sivas’a İlk Teşriflerinin 106. Yılı Düzenlenen Törenle Kutlandı

SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Ankara’da Askeri Kurumlarla İş Birliği Görüşmelerinde Bulundu

  • Cuma 18.6 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20 ° / 5.7 ° false
  • Pazar 24.5 ° / 6 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2