Tarih: 02.06.2024 12:23

BG GRUP, SİVAS’A DEĞER KATIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Demirağ Organize Sanayi Bölgesinde betonarme yapı elemanları üretimi yapan BG Prefabrik’i ziyaret etti. BG Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özçoban’ın şahsında BG Grup ailesini tebrik eden Özdemir, firmanın Sivas’a değer kattığını söyledi. 

 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Demirağ Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan BG Prefabrik’i ziyaret etti. 

STSO Başkanı Özdemir, Demirağ OSB’de betonarme yapı elemanları üretimi yapan BG Prefabrik hakkında BG Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özçoban’dan bilgi aldı. 

Özdemir, üreterek ve istihdam sağlayarak ilimize ve ülkemize değer katan BG Grup ailesine Özçoban’ın şahsında teşekkür etti. Her zaman sanayicilerin yanında yer aldıklarını ifade eden Özdemir, Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’nin Sivas’ın yatırım ve istihdam üssü olacağını söyledi.

STSO Başkanı Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  BG Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özçoban ise Sivas’a ve ülkemize değer katan yatırımlara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette Demirağ OSB Bölge Müdürü Mustafa Beştepe de bulundu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —