Tarih: 19.01.2016 00:19

BERKAN´DAN ANLAMLI MESAJ

Facebook Twitter Linked-in

BERKAN´DAN ANLAMLI MESAJ

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Öcal Berkan´ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ?Şimdi Devletimize destek verme ve bu desteğimizi açıkça gösterme zamanıdır? çağrısı takdir topladı.

Geçtiğimiz günlerde, 1100 akademisyenin imzaladığı terörü haklı gösteren bildiriye tepkiler çığ gibi büyürken, Prof. Dr. Berkan´da yaşananlara sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabı üzerinden akademisyen arkadaşlarına seslenen Berkan, önemli mesajlar verdi.

İşte Berkan´ın takdir toplayan o çağrısı:

?Değerli Akademisyen Arkadaşlarım;

Zor bir süreçten geçen ülkemiz İçin, artık birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemde olduğumuzu kavrama ve ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynayan güçlerin oyuncağı ve maşası olmamak gerektiğini fark etme zamanı gelmiştir.

ŞİMDİ DEVLETİMİZE DESTEK VERME VE BU DESTEĞİMİZİ DE AÇIKÇA GÖSTERME ZAMANIDIR.

Gerçekleri doğru bir şekilde analiz ederek; gaflet, ihanet yada yanılgı içinde yaşanılan olaylara doğru yerden bakarak, kasıtlı yapılan bu algı operasyonunu bozmak, ülkemize karşı ödenmesi gereken bir borçtur.

Tarihimizden de ders alarak devletimizi ve sahip olduğumuz değerlerimizi korumanın ne kadar önemli olduğunu herkese anlatmalıyız. Çarpıtılarak ortaya konulan bu algı bozukluğunu göremeyenlere de tekrar tekrar anlatarak toplumumuza karşı da örnek bir davranış sergilemeliyiz??




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —