Tarih: 22.06.2016 02:49

Belediyespor´da Futbol Yaz Okulu Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Belediyespor´da Futbol Yaz Okulu Başlıyor

2. Lig temsilcimiz Sivas Belediyespor´da her sene olduğu gibi bu sene de futbol yaz okulu ramazan bayramından sonra start alacak

SPOR SERVİSİ

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden temsilcimiz Sivas Belediyespor, her yıl olduğu gibi yine bu sene de futbol yaz okulu düzenliyor.

2005 ? 2008 doğumlu çocukların katılabileceği futbol yaz okuluna kayıtlar, 17? 01 Temmuz tarihleri arasında devam edecek. Haftanın her günü yaz futbol okulu düzenlenecek.

Çocuklarını futbol yaz okuluna kayıt ettirmek isteyen veliler, şahsen Sivas Belediyespor´un Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri´nden bu işlemi yapabilecekleri öğrenildi.

Çocukları çevrenin olumsuz etkilerinden korumak ve yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlamak amacıyla düzenlenecek futbol yaz okulunda, öğrenciler için ücretsiz servis düzenlenecek ve yine spor malzemeleri ücretsiz verilecek.

Futbol Yaz Okulu Ramazan Bayramından sonra başlayacak olup, futbol yaz okulu ile ilgili ayrıntılar, Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri´ne gelecek velilere ayrıntılı bir şekilde bilgi verilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —